Menu

Opfriscursus

Veel mensen die hun rijbewijs hebben gehaald, rijden niet veel of zelfs helemaal nooit. Als je niet veel rijdt, is de kans groot dat je de kennis en vaardigheden die je tijdens je rijlessen op hebt gedaan, langzaamaan weer kwijtraakt. De oplossing? Volg een korte opfriscursus autorijden.

Met zelfvertrouwen achter het stuur

Als je nooit rijdt, is de kans groot dat je het spannend vindt om achter het stuur te gaan zitten. Zonde, want autorijden is helemaal niet eng. Bovendien heb je je rijbewijs niet voor niets gehaald: je hebt al laten zien dat je goed kunt rijden.

Toch is het niet vreemd dat je wat angstig achter het stuur gaat zitten als je nooit rijdt. Je bent de kennis en vaardigheden die je tijdens het lessen hebt opgedaan, namelijk grotendeels kwijt. Om de kennis en vaardigheden terug te krijgen, volg je een opfriscursus autorijden. Als je deze korte cursus gevolgd hebt, kun je vol zelfvertrouwen achter het stuur plaatsnemen.

Een korte of lange opfriscursus

Bij Rijschool Haarlem kies je helemaal zelf hoe lang jouw opfriscursus moet zijn. Heb je al vele jaren niet meer gereden en voel je je echt angstig als je aan autorijden denkt? Dan kun je beter een wat langere opfriscursus volgen. Heb je korte tijd niet gereden en denk je dat je nog best goed kan rijden? Dan is een korte opfriscursus voldoende.

Wij helpen je graag te bepalen welke cursus het beste bij je past. Door je een cursus op maat aan te bieden, ondersteunen wij je optimaal bij het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig hebt om veilig te kunnen deelnemen aan het verkeer.