Menu

Rijles automaat Haarlem

Een automaat rijdt heel anders dan een schakelauto. Rijd je in een automaat, dan hoef je enkel je rechterbeen te gebruiken om gas te geven en om te rennen. Schakelen is niet nodig. Dit betekent dat je je linkerbeen lekker kunt laten rusten en dat je beide handen te allen tijde aan het stuur houdt. Vind je het wat spannend om in een schakelauto te rijden? Plan dan een rijles automaat Haarlem bij ons in.

Ontspannen rijden in een automaat

Sommige mensen hebben het rijden in een schakelauto in een mum van tijd onder de knie. Andere mensen vinden het schakelen erg lastig. Zij laten de auto regelmatig afslaan, ook na vele lessen in een schakelauto. Hoor jij bij de laatste groep? Dan kun je ervoor kiezen om automaat rijlessen te volgen bij Rijschool Haarlem. In dit geval rijd je niet in een schakelauto, maar in een automaat. Omdat je niet hoeft te schakelen, kun je je veel beter focussen op het verkeer.

Een rijles op maat

De een kan erg goed luisteren, de ander is visueel ingesteld en moet iets voor zich zien om het goed te kunnen begrijpen. Wij begrijpen dat iedere leerling van onze rijschool anders is. Daarom bieden wij geen standaard rijlessen aan, maar volg je bij ons altijd rijlessen op maat. Het maakt niet uit hoe jij in elkaar zit, want wij passen ons gewoon aan. Met rijlessen op maat haal je jouw rijbewijs niet alleen sneller, maar zit je bovendien ontspannen achter het stuur. Niet alleen tijdens je rijlessen, maar ook als je je rijbewijs eenmaal gehaald hebt.