Menu

Rijles Haarlem

Ben je klaar om je rijbewijs te halen, zodat je op de korte termijn zelf in de auto kunt stappen om van A naar B te rijden? Dan ben je aan het juiste adres bij Rijschool Haarlem. Wij bieden ontspannen rijlessen in Haarlem en omgeving aan. Niet alleen in een schakelauto, maar ook in een automaat.

Rijles in een schakelauto

Wil je leren hoe je veilig in een schakelauto kunt rijden? Dan plan je een rijles in Haarlem in onze moderne schakelauto in. Je leert niet alleen hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer, maar ook hoe je een schakelauto moet besturen. Na onze rijlessen weet je precies hoe je van A naar B moet komen in een schakelauto en voel je je zelfverzekerd op de weg.

Rijles in een automaat

Je kunt er ook voor kiezen rijlessen te nemen in een automaat. Heb je al eens geprobeerd in een schakelauto te rijden en is dit niet zo goed bevallen? Dan plan je gewoon een rijles in Haarlem in onze moderne automaat in. Rijd je in een automaat, dan hoef je vrijwel niets te doen om de auto goed te besturen. Dit betekent dat je je veel beter kunt focussen op het verkeer.

Een rijles op maat

Iedere leerling is anders en wij begrijpen dit maar al te goed. De een heeft een bepaalde vaardigheid in een mum van tijd onder de knie, de ander heeft hier wat meer tijd voor nodig. Wij accepteren je zoals jij bent. We bieden altijd een rijles op maat aan, zodat jij zo goed mogelijk kunt leren rijden en je bovendien prettig en ontspannen voelt achter het stuur.