Menu
0 Comments

Wat te doen met jouw oude auto?

Heb je jarenlang met veel plezier in jouw huidige auto gereden? Ben je echter tot de ontdekking gekomen dat de auto niet meer aan jouw wensen voldoet? Of ben je van mening dat de auto niet meer veilig is om in te rijden? Of is de auto mogelijk vanwege een technisch mankement total loss verklaard? Als je een oude auto hebt, bestaat de kans altijd dat je hier op korte termijn afstand van moet nemen.

Maar, wat kun je nou met jouw oude auto doen? En op welke manier kun je nog enig geld aan jouw auto overhouden? Je leest het hieronder.

Heb je een schadeauto? Direct verkopen!

Is het zo dat jouw auto uitgegroeid is tot een schadeauto? Dan kun je eigenlijk maar één verstandige keuze maken: jouw schadeauto zo snel mogelijk verkopen. Je krijgt hier nog een (klein) bedrag voor, waarna een opkoper nog iets nuttigs met jouw oude auto kan gaan doen.

Hoe je de auto het beste kunt verkopen? Doe dit bij voorkeur aan een opkoper bij jou uit de buurt. Woon je in Noord-Holland? Kies dan voor sloopauto verkopen Amsterdam. Je krijgt dan direct met opkopers bij jou uit de buurt te maken, waardoor je snel kunt handelen.

Inruilen bij de dealer

Rijdt jouw oude auto nog? Maar, vind je het toch de hoogste tijd om een nieuwere auto te kopen? Dan kun je jouw oude auto altijd nog inruilen bij de dealer. Althans; in de meeste gevallen is dat mogelijk. in sommige gevallen zegt de dealer gewoonweg dat ze geen interesse in jouw huidige auto hebben.

Zelf via het internet verkopen

Ook kun je er nog voor kiezen om jouw auto via het internet te koop aan te bieden. Via bijvoorbeeld de online marktplaatsen kun je binnen no time een breed publiek bereiken. Houd hierbij wel goed rekening met koopjesjagers; zij bieden echt schrikbarend lage prijzen voor jouw auto. Daar kun je niks aan doen en je hoeft er uiteraard ook niet op in te gaan. Het kost echter wel tijd en negatieve energie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *